Wij zijn Fraaigeknipt

Wij voeren ons vak uit met passie! Een bezoek aan de kapper hoeft geen opgave te zijn. Door de ongedwongen sfeer binnen onze salon kun je helemaal jezelf zijn.

Of je nou een moment voor jezelf wilt of een goed gesprek wilt aangaan, hier kan het. Wij staan klaar voor iedereen en werken als één familie. Dat voel je wanneer je bij ons naar binnen stapt. Jou zien weglopen met een glimlach van oor tot oor… daar doen we het voor!

Hoe het begon..

Wat ooit eens begon als Unique Gentleman Barbershop, werd na 5 jaar FRAAIgeknipt. Een prachtige salon voor heren. Unique Gentleman was een herenkapperszaak waar mannen geknipt en geschoren werden. Al gauw werd dit gecombineerd met een stoere tattoo ruimte. Na een periode van vijf jaar hebben we de keuze gemaakt om Unique Gentleman om te toveren tot FRAAIgeknipt. Een salon waar mannen geknipt kunnen worden. Zo’n keuze maak je niet zomaar. Wanneer je een begrip bent in Hengelo, is het een grote stap om dat aan de kant te schuiven. Maar wij geloven in de gezegde ‘’ more souls, more joy ‘’. En hier zijn we dan! More souls in een salon met een prachtige look & een fijne sfeer.

Maak kennis met onze specialisten

Onze professionals knippen op geheel eigen wijze. Van pure ambacht voor de heren tot vakkundig knippen en kleuren voor de dames.

Mahad

Barbier

GESPECIALISEERD in het knippen van heren en jonge mannen. Voor haar en baard.

Issa

Barbier

GESPECIALISEERD in het knippen van heren en jonge mannen. Voor haar en baard.